Site Overlay

Branches (pentru copii cu vârsta de peste 7 ani)

Învățarea se întâmplă în mod natural tot timpul.

La School of Joy le oferim copiilor spațiul, uneltele, timpul și sprijinul de care au nevoie pentru a învăța prin descoperire. În School of Joy copii cu vârsta peste 7 ani își organizează planul zilei, își definesc proiecte pentru a explora, reflectă asupra lor și le împărtășesc cu comunitatea. Copiii au oportunitatea de a investiga subiectele de care sunt pasionați.

Programul copiilor din Branches se bazează pe principiile alegerii și libertății, împreună cu dezvoltarea unor legături strânse între colegi, facilitatori și comunitate. Cultura centrului educațional permite studenților, facilitatorilor și părinților să aibă o voce și să își asume un rol activ în construirea Comunității pe care doresc să o creeze.

Pentru copii din această grupa de vârstă programele propuse de School of Joy sunt:

  • Program dimineata de la 09.00 la 15.00, existând varianta de program scurt până la ora 13.00 si alegerea numărului de zile dintr-o săptămâna (3, 4 sau 5) in care copilul sa frecventeze School of JOY.
  • Program after school de la 14.00 la 18.00 cu posibilitatea de a alege numarul de zile dintr-o săptămâna (3, 4 sau 5) in care copilul sa frecventeze School of JOY.

Facilitatorii School of Joy vor fi prezenți în cadrul centrului educațional începând cu ora 8.45.