Site Overlay

Branches (pentru copii cu vârstele între 7 și 18 ani)

Învățarea se întâmplă în mod natural tot timpul.

La School of Joy le oferim copiilor spațiul, uneltele, timpul și sprijinul de care au nevoie pentru a învăța prin descoperire.În School of Joy copii cu vârsta 7 + își organizează planul zilei, își definesc proiecte pentru a explora, reflectă asupra lor și le împărtășesc cu comunitatea. Copiii au oportunitatea de a investiga subiectele de care sunt pasionați.

Programul copiilor din Branches se bazează pe principiile alegerii și libertății, împreună cu dezvoltarea unor legături strânse între colegi, facilitatori și comunitate. Cultură centrului educațional permite studenților, facilitatorilor și părinților să aibă o voce și să își asume un rol activ în construirea Comunității pe care doresc să o creeze.

Pentru copii din această grupa de vârstă programul propus de School of Joy începe la ora 09.00 și se încheie la ora 15.00. Facilitatorii School of Joy vor fi prezenți în cadrul centrului educațional începând cu ora 8.45. Ne dorim să acomodăm nevoile specifice fiecărei familii. Dacă există solicitări pentru prelungirea programului până la ora 17.00 suntem aici să discutăm și să găsim cele mai bune variante.

Încurajăm timpul petrecut de copii alături de familie!