Site Overlay

Etapele procesului de înscriere

Informați-vă!

Începeti prin a culege cît mai multe informații, ca să vă dați seama dacă ceea ce oferim noi se potrivește cu ceea ce vă doriți pentru copilul vostru:

– citiți despre noi, cine suntem și ce oferim,

– citiți și Parent’s Toolkit, pe care l-am preluat prin amabilitatea The Open School

– citiți despre modelul agile learning, despre metafora copacului care crește din încredere.

– pentru răspunsuri la întrebari punctuale, va invităm să vizitați Agile Learning Centers sau The Open School.

Completați chestionarul

După ce ați citit Parent’s Toolkit, va invităm să completați acest chestionar.

Haideți să ne întîlnim

Contactați-ne pe Facebook, email sau telefon: 0769.550.044 ori 0746.263.472 și solicitați Ghidul Familiei.

Programați o vizită pentru a vedea spațiul indoor și outdoor al centrului educațional și a povesti cu facilitatorii despre conceptul educației ghidate de copil (ne gasiți pe Google Maps).

Aspecte birocratice

Dacă după vizită decidem împreună să mergem mai departe, o să va invităm să completați Documentația de înscriere și Contractul educațional și să achitați taxa de înscriere.

Apoi vom avea o întâlnire în care vom discuta despre varianta de program aleasă, modalitatea convenabilă de plata a taxei lunare și vom semna contractul educațional. În termen de 3 zile de la semnarea contractului educațional veți achita taxa aferentă primei luni (luna de acomodare). Această taxa este egală cu taxa lunară de școlarizare și va fi returnată proratat dacă se decide încetarea contractului educațional în perioada de acomodare.

Ce se întâmplă după ce s-a finalizat procedura de înscriere?

Te așteptăm în funcție de programul ales la activitățile din cadrul centrului educațional.

Vom începe cu o perioada de “acomodare” de 4 săptămâni în care ne propunem să ne asigurăm că ne potrivim. Vom avea 2 întâlniri pe parcursul celor 4 săptămâni în care ne dorim să primim feedback de la copil și părinți. Facilitatorul va oferi de asemenea feedback. Dacă pe parcursul perioadei de “acomodare” oricare dintre părți va consideră că nu există o potrivire între părți va putea înceta contractul fără nici o penalizare.

Retragere: dacă intentionaţi să vă retrageţi copilul de la noi pe parcursul anului educațional, ulterior perioadei de acomodare, trebuie să ne anunţaţi cu cel puţin o lună înainte (30 zile). Informarea din timp ne ajută să facem demersurile necesare pentru a ne gestiona activitatea in mod sustenabil.

Aspecte financiare an educațional Octombrie 2019 – Iunie 2020

School of Joy este o comunitate de învățare incluzivă. Ne dorim să aibă acces la programele SoJ cât mai multe familii care împărtășesc viziunea și valorile noastre. Sperăm că vă veți vedea taxele de înscriere mai mult decât la un simplu schimb de bani pentru servicii. Taxele sunt un alt mod prin care construim împreună o comunitate și sunt necesare pentru ca sa putem da viata comunității noastre. 

Taxa de înscriere de 500 lei, nereturnabila, se achita o singură dată, la prima înscriere, anterior semnării contractului educațional.

 Variante de program:

 A) program scurt (09.00 – 13.00) disponibil doar pentru programul Roots:

– 5 zile / săptămâna

– 3 zile / săptămâna (Luni, Marti, Miercuri)

B) program lung (09.00 – 15.00) disponibil atat pentru programul Roots cat si Branches:

– 5 zile / săptămâna

– 3 zile / săptămâna (Luni, Marti, Miercuri)

 Taxe educationale:

 # 900 lei/ lună in perioada octombrie 2019 – iunie 2020 pentru varianta program scurt 3 zile / săptămâna (810 lei/luna pentru copii inscrisi pana in dec 2019)

 # 1.200 lei/ luna in perioada octombrie 2019 – iunie 2020 pentru varianta program scurt 5 zile / săptămâna si program lung 3 zile/saptamana (1.080 lei/luna pentru copii inscrisi pana in dec 2019) 

 # 1.500 lei/ luna in perioada octombrie 2019 – iunie 2020 pentru varianta program lung 5 zile / săptămâna (1.350 lei/luna pentru copii inscrisi pana in dec 2019) 

Prețul poate fi achitat:

integral: la înscriere, în termen de 5 zile de la expirarea perioadei de acomodare (pentru plata integrală oferim o reducere de 5%)

semestrial: prima plata în termen de 5 zile de la expirarea perioadei de acomodare și  a 2-a plata până în 25 feb 2020

lunar: plățile lunare se fac anticipat până în dată de 25 a lunii anterioare pentru luna în curs

 Prețul nu include mesele.

Pentru copii înscriși până în dec 2019 se aplică o reducere de 10% din cuantumul taxei educaționale aferente anului educațional oct 2019 – iunie 2020.

Contactaţi-ne dacă sumele de mai sus sunt peste posibilitatile financiare ale familiei voastre și doriți să vedeți dacă sunt disponibile taxe reduse sau burse.

Pentru înscrierea fraţilor se aplică o reducere de 10% pentru al doilea copil.

In cazul inscrierii celui de-al treilea frate, primii 2 fraţi platesc taxa integral iar al treilea beneficiaza de gratuitate.